nieuws

Fair Groep neemt Ruvo uit Didam over

Geen categorie

Schoonmaakbedrijf en uitzendorganisatie Ruvo uit Didam wordt overgenomen door Fair Groep. Ruvo werd eind mei failliet verklaard. De overname betekent volgens curator Mike Timmer van Bax Advocaten dat zowel de schoonmaak- als de uitzendactiviteiten van Ruvo worden voortgezet. Wat dat voor de 75 personeelsleden inhoudt, kan Timmer niet met zekerheid zeggen. "Niet iedereen zal weer […]

Schoonmaakbedrijf en uitzendorganisatie Ruvo uit Didam wordt overgenomen door Fair Groep. Ruvo werd eind mei failliet verklaard.

De overname betekent volgens curator Mike Timmer van Bax Advocaten dat zowel de schoonmaak- als de uitzendactiviteiten van Ruvo worden voortgezet. Wat dat voor de 75 personeelsleden inhoudt, kan Timmer niet met zekerheid zeggen. "Niet iedereen zal weer aan het werk kunnen, maar een groot deel kan zijn of haar baan houden." Volgens directeur Buck Jüch van Fair Groep hangt dat onder meer af van het feit of de medewerkers willen blijven en of de opdrachtgevers verder willen met de nieuwe werkkrachten. "Fair neemt voor een belangrijk deel het personeel over zodat de dienstverlening naar klanten door dezelfde vertrouwde medewerkers kan worden uitgevoerd."

Aanvullend
De kennis en kunde van Ruvo zit volgens hem voornamelijk in dienstverlening naar bouwgerelateerde bedrijven en woningcorporaties. "Hierbij is het uitzendbureau veelal aanvullend voor het grotere schoonmaakbedrijf", aldus Jüch. "Door aan te sluiten bij Fair is de toekomst van de schoonmaakactiviteiten verzekerd en vindt er veel synergie plaats doordat er veel overlap in werkgebied is tussen Ruvo en Fair. In het kort is er voor continuïteit gezorgd. Dit is voornamelijk te danken aan adequaat optreden van de curator." Ruvo valt binnen de verantwoordelijkheid vallen van regiodirecteur Rob Migchelbrink. "De medewerkers zijn geïnformeerd en ook ging er een brief naar alle klanten de deur uit. Wij als management en onze medewerkers zijn trots op deze uitbreiding van activiteiten in een voor Fair belangrijke regio."

Reageer op dit artikel