nieuws

FMO ondertekent gouden standaard FNV

Geen categorie

De financieringsmaatschappij voor ontwikkelingslanden (FMO) heeft onlangs de gouden standaard van FNV Bondgenoten ondertekend. Op maandag 2 juli start Hago Next daar met zijn dienstverlening. FNV Bondgenoten kwam uit onvrede in december 2011 met een eigen gouden standaard. Dat is een standaard contractmodel dat opdrachtgevers kunnen tekenen. Het doel van de standaard is om verdergaande […]

De financieringsmaatschappij voor ontwikkelingslanden (FMO) heeft onlangs de gouden standaard van FNV Bondgenoten ondertekend.

Op maandag 2 juli start Hago Next daar met zijn dienstverlening. FNV Bondgenoten kwam uit onvrede in december 2011 met een eigen gouden standaard. Dat is een standaard contractmodel dat opdrachtgevers kunnen tekenen. Het doel van de standaard is om verdergaande verbetering van de positie van de schoonmaker te realiseren. Het contract kwam er omdat de code verantwoordelijk marktgedrag in de ogen van FNV niet ver genoeg gaat. De gouden standaard is te vinden op www.schoongenoeg.net

Reageer op dit artikel