nieuws

Gouden spijker voor introductiecampagne Window Vac

Geen categorie

Kärcher heeft een award gewonnen voor beste introductie van een product/concept in de doe het zelf-branche. De prijs viel op de campagne voor de lancering van de Window Vac.    De prijs, de zogeheten Gouden spijker, werd uitgereikt tijdens de MIX' Nationale DHZ Sessie, een bijeenkomst voor de doe het zelf-branche. Een vakjury beoordeelde 16 cases […]

Kärcher heeft een award gewonnen voor beste introductie van een product/concept in de doe het zelf-branche. De prijs viel op de campagne voor de lancering van de Window Vac.   

De prijs, de zogeheten Gouden spijker, werd uitgereikt tijdens de MIX' Nationale DHZ Sessie, een bijeenkomst voor de doe het zelf-branche. Een vakjury beoordeelde 16 cases die waren aangedragen door retailers uit de branche. Kärcher pakte de introductie van de Window Vac op de Nederlandse markt groots aan met een multimediale campagne. Zo liepen er gedurende acht weken commercials op televisie, werd er volop geadverteerd in zowel vakbladen als magazines en werd ook de retailer niet vergeten, met gerichte mailings naar winkels en tal van demonstraties op de winkelvloer.

Reageer op dit artikel