nieuws

Harmen Peters nieuwe Chief Finance Officer BioMCN

Geen categorie

Harmen Peters (52) is benoemd tot CFO van BioMCN. Peters zal deel uitmaken van de Raad van Bestuur.

Voor zijn benoeming bij BioMCN werkte Peters als financieel bestuurder bij onder meer bij Polynorm, TBI Holding, Daalderop en IthoDaalderop. Hier was hij onder andere eindverantwoordelijk voor financiën, ICT en strategische inkoop. In de functie van interim financieel directeur heeft Peters diverse bedrijven, zowel beurs- en niet-beursgenoteerde ondernemingen, bestuurd.

Peters heeft ruime ervaring in diverse branches van het (internationale) bedrijfsleven en heeft vrijwel alle bestuurlijke lagen van de overheid geadviseerd. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Reageer op dit artikel