nieuws

Hockeycoach Marc Lammers op VSR-zomerborrel

Geen categorie

De Vereniging Schoonmaak Research organiseert op woensdag 5 september de jaarlijkse VSR-zomerborrel voor haar leden. Daarvoor ging onlangs een vooraankondiging de deur uit.     Tijdens deze bijeenkomst van het kennisplatform voor professioneel schoonmaken staat ook kennisuitwisseling centraal. Aansluitend op het inhoudelijke programma, vindt een netwerkborrel plaats waar men onder het genot van een hapje en drankje […]

De Vereniging Schoonmaak Research organiseert op woensdag 5 september de jaarlijkse VSR-zomerborrel voor haar leden. Daarvoor ging onlangs een vooraankondiging de deur uit.    

Tijdens deze bijeenkomst van het kennisplatform voor professioneel schoonmaken staat ook kennisuitwisseling centraal. Aansluitend op het inhoudelijke programma, vindt een netwerkborrel plaats waar men onder het genot van een hapje en drankje andere leden kan ontmoeten. De Zomerborrel vindt plaats in Inn Style in Maarssen. Deze locatie is gelegen in een natuur- en watergebied. De VSR heeft hockeycoach Marc Lammers als een van de sprekers weten te strikken. Hij was acht jaar bondscoach van het Nederlands dames hockeyteam (zilver tijdens Olympische Spelen 2004 in Athene en Wereldkampioen in 2006). Het hoogtepunt is het behalen van goud op de Olympisch Spelen in Beijing waar met 0-2 werd gewonnen van China.
 
Teambuilding
Hij is gespecialiseerd in presentaties over teambuilding, het realiseren van doelstellingen, ambitie en coaching. Lammers heeft een nieuwe presentatie ontwikkeld die zich richt op de kansen die een crisis biedt. Na de sessie van Lammers wordt er overgegaan tot vakinhoudelijk VSR-nieuws. Daarbij wordt voornamelijk aandacht besteed aan de beleving van kwaliteit in de schoonmaak. VSR heeft daar de afgelopen periode diverse initiatieven op ontplooid. VSR-leden ontvangen medio juli de officiële uitnodiging. De bijeenkomst duurt van 14:30 tot en met 17:30 uur. Inn Style in te vinden aan de Herenweg 55, 3602 AN in Maarssen.
 

Reageer op dit artikel