nieuws

Huidmonitor en iP Plaslijst winnen Health app award 2012

Geen categorie

Huidmonitor en iP Plaslijst hebben de Health app award 2012 gewonnen. Huidmonitor heeft ook de publieksprijs gekregen. De ontwikkelaars zijn erg blij met de award, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt. De Health app award 2012 is uitgereikt tijdens het Apps4Health congres op 20 juni in Oegstgeest van MedicalPHIT. De awards bestaan uit […]

Huidmonitor en iP Plaslijst hebben de Health app award 2012 gewonnen. Huidmonitor heeft ook de publieksprijs gekregen. De ontwikkelaars zijn erg blij met de award, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt.

De Health app award 2012 is uitgereikt tijdens het Apps4Health congres op 20 juni in Oegstgeest van MedicalPHIT. De awards bestaan uit een unieke glasgeblazen bokaal.

De Health app award 2012 is een initiatief van Artsennet en MedicalPHIT. Artsennet heeft in haar apprubriek ruim 145 apps beschreven die artsen kunnen reviewen. Tijdens de contest konden zowel artsen als patiënten via een speciaal stemformulier een beoordeling geven op een van de apps.

In de laatste week is er nog flink gestemd op de genomineerde apps. Werden aanvankelijk al 1250 beoordelingen ingebracht op diverse apps, in de afgelopen weekeinde zijn daar nog eens enkele honderden bijgekomen.

Reageer op dit artikel