nieuws

‘Je hebt meer aan kennissen dan aan kennis’

Geen categorie

Deze week verschijnt Security Management nummer 6, met daarin een interview met de kersverse security manager van het jaar Harm van Dijk. De lijfspreuk van deze doelgerichte security professional: 'Je hebt meer aan kennissen dan aan kennis'. Verder in dit nummer het thema brandveiligheid, met onder andere uitgebreid aandacht voor de veranderingen in het Bouwbesluit 2012. […]

Deze week verschijnt Security Management nummer 6, met daarin een interview met de kersverse security manager van het jaar Harm van Dijk. De lijfspreuk van deze doelgerichte security professional: 'Je hebt meer aan kennissen dan aan kennis'.

Verder in dit nummer het thema brandveiligheid, met onder andere uitgebreid aandacht voor de veranderingen in het Bouwbesluit 2012. Meer eenvoud, minder voorschriften en meer uniformiteit, dat was de insteek van de wetgever. Dat is waargemaakt, maar is daarmee ook de brandveiligheid op een zelfde niveau geborgd?

Tenslotte aandacht voor de Nationale Denktank Integrale Beveiliging gestart: de stand van zaken en een interview met voorzitter Berndt Rif.

Reageer op dit artikel