nieuws

Kärcher Center Breda opent 15 juni deuren

Geen categorie

Kärcher Center Breda opent 15 juni de deuren. Dat is nog een nieuw Kärcher Center waar dealers en eindklanten uit de regio terechtkunnen voor aankoop en service van alle apparatuur uit het Kärcher-assortiment. Op hetzelfde adres is voortaan ook de hoofdzetel van Kärcher b.v. gehuisvest. Naast het Kärcher Center Breda bevinden zich ook nog het […]

Kärcher Center Breda opent 15 juni de deuren. Dat is nog een nieuw Kärcher Center waar dealers en eindklanten uit de regio terechtkunnen voor aankoop en service van alle apparatuur uit het Kärcher-assortiment.

Op hetzelfde adres is voortaan ook de hoofdzetel van Kärcher b.v. gehuisvest. Naast het Kärcher Center Breda bevinden zich ook nog het trainingscenter en de afdelingen Customer Service en Technical Support Service in het pand. Vanaf 15.30 uur  is de officiële opening van het nieuwe pand. "Een uitstekende gelegenheid om uitvoerig kennis te maken met de actuele reinigingsoplossingen die Kärcher biedt voor zowel de professionele gebruiker als de eindconsument", aldus de leverancier. Het nieuwe Kärcher Center Breda bevindt zich aan het Minervum 7001b in 4817 ZL Breda. Van de Window Vac voor ramen lappen tot industriële veeg- en schrobmachines…. Ze zijn te bewonderen in de gloednieuwe showroom van het nieuwe center. 

Reageer op dit artikel