nieuws

Key-Quality ondertekent code verantwoordelijk marktgedrag

Geen categorie

Mevrouw M. Roumen heeft onlangs namens Key-Quality de code verantwoordelijk marktgedrag ondertekend. Daarmee onderschrijft Key-Quality de visie en uitgangspunten van verantwoordelijk marktgedrag en de uitwerking daarvan in deze code. Key-Quality neemt de verplichting op zich voor handhaving en naleving van de code. Het bedrijf is zich naar eigen zeggen bewust van de rol en de […]

Mevrouw M. Roumen heeft onlangs namens Key-Quality de code verantwoordelijk marktgedrag ondertekend.

Daarmee onderschrijft Key-Quality de visie en uitgangspunten van verantwoordelijk marktgedrag en de uitwerking daarvan in deze code. Key-Quality neemt de verplichting op zich voor handhaving en naleving van de code. Het bedrijf is zich naar eigen zeggen bewust van de rol en de verantwoordelijkheden die het heeft richting opdrachtgevers over de kwaliteit en de condities waaronder het werk moet worden verricht. "De kernwoorden hierbij zijn: zorgvuldig en sociaal betrokken", aldus Roumen. "We willen gezamenlijk werken aan het verbeteren van duurzame marktcondities in de schoonmaak en glazenwasserbranche en we hopen dat nog veel partijen volgen en de code ondertekenen." 

Reageer op dit artikel