nieuws

King levert machines aan Effektief voor concertlocaties

Geen categorie

King levert machines en hulpmaterialen aan Effektief Groep voor de concertlocaties HMH en Ziggo Dome in Amsterdam. King zegt dat de producten "kant en klaar" worden aangeleverd. "Zo kunnen schoonmaakmedewerkers direct aan de slag." Een bijzondere rol in deze opstart is volgens King weggelegd voor Kärcher Professional. "Zij zijn verantwoordelijk voor de machinelijn voor schoonmaakbedrijven."

King levert machines en hulpmaterialen aan Effektief Groep voor de concertlocaties HMH en Ziggo Dome in Amsterdam.

King zegt dat de producten "kant en klaar" worden aangeleverd. "Zo kunnen schoonmaakmedewerkers direct aan de slag." Een bijzondere rol in deze opstart is volgens King weggelegd voor Kärcher Professional. "Zij zijn verantwoordelijk voor de machinelijn voor schoonmaakbedrijven."

Reageer op dit artikel