nieuws

LinkedIn reset accounts na lekken wachtwoorden

Geen categorie

LinkedIn heeft de accounts waarvan het wachtwoord gelekt is tijdelijk afgesloten. Getroffen gebruikers krijgen een e-mail van het sociale netwerk. Dat heeft het bedrijf laten weten naar aanleiding van een hack. 6,5 miljoen wachtwoorden van LinkedIn-accounts zouden zijn buitgemaakt, maar dat nummer wordt door het sociale netwerk zelf niet bevestigd. Wel erkent LinkedIn dat er […]

LinkedIn heeft de accounts waarvan het wachtwoord gelekt is tijdelijk afgesloten. Getroffen gebruikers krijgen een e-mail van het sociale netwerk.

Dat heeft het bedrijf laten weten naar aanleiding van een hack. 6,5 miljoen wachtwoorden van LinkedIn-accounts zouden zijn buitgemaakt, maar dat nummer wordt door het sociale netwerk zelf niet bevestigd.

Wel erkent LinkedIn dat er 'een aantal wachtwoorden' is buitgemaakt. De getroffen accounts zijn tijdelijk afgesloten. Gebruikers die proberen in te loggen krijgen de melding dat hun wachtwoord niet geldig is.

Reageer op dit artikel