nieuws

Mark Verhees vertrekt bij OSB

Geen categorie

Na vijf jaar bij OSB te hebben gewerkt, vertrekt Mark Verhees (coördinator Platforms, waaronder segment AWOG, platform gevel en platform MKB, foto) bij OSB. Hij wordt zelfstandig ondernemer en gaat aan de slag om kennis over positiviteit uit te dragen. "OSB dankt Mark voor zijn inzet de afgelopen jaren en wenst hem heel veel succes […]

Na vijf jaar bij OSB te hebben gewerkt, vertrekt Mark Verhees (coördinator Platforms, waaronder segment AWOG, platform gevel en platform MKB, foto) bij OSB.

Hij wordt zelfstandig ondernemer en gaat aan de slag om kennis over positiviteit uit te dragen. "OSB dankt Mark voor zijn inzet de afgelopen jaren en wenst hem heel veel succes in deze nieuwe uitdaging", aldus een bericht op de website van OSB. Inmiddels is binnen de OSB-organisatie een opvolger voor Mark gevonden. Ilse Mariën wordt vanaf halverwege juli de nieuwe coördinator platforms. Ilse werkt al geruime tijd voor OSB en heeft volgens de werkgeversorganisatie veel kennis van onder andere arbeidsvoorwaarden, CAO en de schoonmaak- en glazenwassersbranche in zijn geheel. "OSB wenst Ilse veel succes in haar nieuwe functie." Binnen OSB is daarmee een vacature ontstaan voor een adviseur arbeidsvoorwaarden en sociale zekerheid.

Reageer op dit artikel