nieuws

Medewerkers Poseidon volgen basisopleiding SVS

Geen categorie

Schoonmaakbedrijf Poseidon is een nieuwe samenwerking aangegaan met brancheopleider SVS. In september start een groep medewerkers van Poseidon met de basisopleiding schoonmaken van SVS. Zij houden het dicht bij huis om de betrokkenheid te verhogen. De opleiding wordt gevolgd op het kantoor van Poseidon in Wormerveer. Erik Kreuk, adjunct-directeur van Poseidon, spreekt zijn vertrouwen in […]

Schoonmaakbedrijf Poseidon is een nieuwe samenwerking aangegaan met brancheopleider SVS.

In september start een groep medewerkers van Poseidon met de basisopleiding schoonmaken van SVS. Zij houden het dicht bij huis om de betrokkenheid te verhogen. De opleiding wordt gevolgd op het kantoor van Poseidon in Wormerveer. Erik Kreuk, adjunct-directeur van Poseidon, spreekt zijn vertrouwen in SVS uit: "SVS is al jaren op de markt en staat voor kwaliteit, net als Poseidon. Onze medewerkers zijn bij hun in goede handen." Als deze groep goed verloopt, stellen Poseidon en SVS daarom samen een overeenkomst om de komende anderhalf jaar al het personeel van Poseidon op te laten leiden door SVS. Meer informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.poseidon-schoonmaak.nl

Reageer op dit artikel