nieuws

MEWA komt met herbruikbare poetsdoeken

Geen categorie

Textielleverancier MEWA heeft een nieuwe, herbruikbare poetsdoek onder de naam MEWATEX geïntroduceerd. De MEWATEX-poetsdoeken zijn volgens de leverancier "bijzonder absorberend, slijtvast én herbruikbaar." Deze doeken zijn volgens MEWA een milieuvriendelijk alternatief voor het gebruik van wegwerpmaterialen. "En ze kunnen een mooi prijskaartje", aldus de leverancier. Is een doek verzadigd? Dan kan deze in een zogeheten […]

Textielleverancier MEWA heeft een nieuwe, herbruikbare poetsdoek onder de naam MEWATEX geïntroduceerd. De MEWATEX-poetsdoeken zijn volgens de leverancier "bijzonder absorberend, slijtvast én herbruikbaar."

Deze doeken zijn volgens MEWA een milieuvriendelijk alternatief voor het gebruik van wegwerpmaterialen. "En ze kunnen een mooi prijskaartje", aldus de leverancier. Is een doek verzadigd? Dan kan deze in een zogeheten SaCon Safety Container worden gegooid. MEWA: "Om op een afgesproken tijdstip door de MEWA-chauffeur te worden opgehaald en naar een MEWA-vestiging te worden gebracht . Daar vindt een professionele wasbeurt en een kwaliteitscontrole plaats." De chauffeur neemt volgens MEWA een schone voorraad doeken mee. "Zo zit de klant op geen enkel moment zonder doeken." MEWA voorziet ondernemingen over heel Europa vanuit 42 vestigingen van beroeps- en veiligheidskleding, reinigingsdoeken, olie-opvang- en voetmatten en artikelen voor arbeidsveiligheid. 4.300 medewerkers bedienen meer dan 160.000 klanten. In 2011 realiseerde de MEWA-groep een omzet van 489 miljoen euro.

Reageer op dit artikel