nieuws

Mommers verlengt contract met Ecolab

Geen categorie

Mommers Schoonmaakservice heeft het contract met Ecolab verlengd. Mommers is naar eigen zeggen sinds 1949 een vertrouwde naam in de schoonmaakwereld. De onderneming heeft ruim 200 projecten in en rond Rotterdam onder haar hoede. "We willen het verschil maken met kwalitatief hoogwaardige dienstverlening", aldus directeur/eigenaar Mark Mommers. "Met diensten met een uitstekende verhouding tussen prijs […]

Mommers Schoonmaakservice heeft het contract met Ecolab verlengd.

Mommers is naar eigen zeggen sinds 1949 een vertrouwde naam in de schoonmaakwereld. De onderneming heeft ruim 200 projecten in en rond Rotterdam onder haar hoede. "We willen het verschil maken met kwalitatief hoogwaardige dienstverlening", aldus directeur/eigenaar Mark Mommers. "Met diensten met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Daarom hebben we besloten het contract met Ecolab te verlengen. De reinigingsmiddelen en systemen van Ecolab sluiten goed aan op onze wensen." Op de foto: rechts directeur/eigenaar Mark Mommers van Mommers Schoonmaakservice en links Wessel Ritmeijer, Key Accountmanager Ecolab.

Reageer op dit artikel