nieuws

Mondriaan kiest voor Cleanfix-machines

Geen categorie

De vestiging in Maastricht van de instelling Mondriaan heeft voor het onderhoud van de vloeren voor Cleanfixmachines gekozen. Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met meer dan 50 locaties. Jaarlijks bieden zij zorg aan meer dan 10.000 mensen. Cleanfixdealer Bosheide uit Heerlen, in de persoon van Eric Vankan, adviseerde de Cleanfix machines […]

De vestiging in Maastricht van de instelling Mondriaan heeft voor het onderhoud van de vloeren voor Cleanfixmachines gekozen.

Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met meer dan 50 locaties. Jaarlijks bieden zij zorg aan meer dan 10.000 mensen. Cleanfixdealer Bosheide uit Heerlen, in de persoon van Eric Vankan, adviseerde de Cleanfix machines hier. Bosheide is een schoonmaakgroothandel op het gebied van hygiëne en onderhoud. Daarnaast heeft Mondriaan Cleanfix als officiële servicepartner aangesteld voor alle aanwezige reinigingsmachines. Dat wil concreet zeggen dat ook voor de niet-Cleanfix machines de service wordt verzorgd. Op de foto:  medewerkers van Mondriaan (in rode poloshirts), in het midden Joost Coolen-Cleanfix Benelux en rechts Eric Vankan van firma Bosheide.

Reageer op dit artikel