nieuws

MTS Euro Products maakt sanitair in Holland Heineken House schoon

Geen categorie

MTS Euro Products houdt tijdens de komende Spelen in Londen de toiletten van het Holland Heineken House schoon en fris. Op verzoek van Heineken's senior sponsor manager Dennis Hogenboom gaat het bedrijf uit Maassluis het sanitair in het Holland Heineken House onder handen nemen. Maar liefst 28 pallets met dispensers, papier, zeep, enzovoorts gaan binnenkort […]

MTS Euro Products houdt tijdens de komende Spelen in Londen de toiletten van het Holland Heineken House schoon en fris.

Op verzoek van Heineken's senior sponsor manager Dennis Hogenboom gaat het bedrijf uit Maassluis het sanitair in het Holland Heineken House onder handen nemen. Maar liefst 28 pallets met dispensers, papier, zeep, enzovoorts gaan binnenkort met de boot naar Londen. "Toiletten zijn vaak de sluitpost van de begroting bij grote evenementen", stelt Hogenboom. "Mijn ervaring bij evenementen is juist dat het publiek schone toiletten enorm waardeert. Vooral schone damestoiletten blijken vaak onderdeel van de beleving van het evenement te zijn. Daarom ben ik nu blij dat we een partij hebben gevonden die de nadruk erop gaat leggen dat de toiletten in het Holland Heineken House spic en span zijn. Ik denk dat dit een toegevoegde waarde van het succes van ons evenement is."

Huiskamer
Het Holland Heineken House wordt tijdens de Zomerspelen in Londen de huiskamer voor de Nederlandse sportliefhebbers. Iedere dag worden er in Alexandra Palace zo'n 6.000 gasten verwacht. Meer dan honderd toiletten worden door een eigen team van MTS Euro Products constant gecontroleerd op maximale schoon- en frisheid. MTS Euro Products verzorgt in totaal ruim 500 dispensers voor zeep, handdoeken, luchtverfrissers, afvalbakken en hygiënebakken. De toiletten worden allemaal voorzien van de eigen ontworpen Pearl Line.

Uitdaging
"Een enorme uitdaging", noemt Gerrit Malipaard, algemeen directeur MTS Euro Products, deze opdracht. "Ten eerste zijn wij trots dat we voor het Holland Heineken House zijn gevraagd. Het nationale huis van Nederland is een visitekaartje van NOC*NSF en haar partners. Een groot deel van de Nederlandse topsport en bedrijfsleven vertoeft hier tijdens de Spelen en komt in aanraking met onze producten. Voor ons is dit een uniek platform om meer naamsbekendheid te krijgen." Eigen personeel gaat in Londen aan de slag om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Malipaard: "We hebben zelfs de toiletunit van de Olympic Club, het besloten netwerkgedeelte van NOC*NSF en haar gasten, helemaal opnieuw ingericht om een maximale uitstraling te hebben." Op de foto: Dennis Hogenboom en Gerrit Malipaard.

Reageer op dit artikel