nieuws

Naam overgenomen Tienstra verandert in Dolmans

Geen categorie

De naam van schoonmaakbedrijf Tienstra wijzigt per 1 juli in Dolmans. Deze naamswijziging heeft volgens een bericht van Dolmans geen invloed op de dienstverlening. Deze bestaat uit (dagelijks) schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging en dienstverlening na calamiteiten. "Opdrachtgevers kunnen blijven vertrouwen op het correct uitvoeren van de opdrachten", aldus het persbericht. De activiteiten van Schoonmaakbedrijf Tienstra in […]

De naam van schoonmaakbedrijf Tienstra wijzigt per 1 juli in Dolmans. Deze naamswijziging heeft volgens een bericht van Dolmans geen invloed op de dienstverlening.

Deze bestaat uit (dagelijks) schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging en dienstverlening na calamiteiten. "Opdrachtgevers kunnen blijven vertrouwen op het correct uitvoeren van de opdrachten", aldus het persbericht. De activiteiten van Schoonmaakbedrijf Tienstra in Groningen zijn met ingang van 1 november 2011 overgenomen door Dolmans Groep. Toen is besloten om de naam Tienstra nog enkele maanden aan te houden en de werkzaamheden te verrichten vanuit Tienstra Facilitaire Diensten, Tienstra Specialistische Reinigingsdiensten en Tienstra Calamiteiten Diensten. Op 1 juli komt hier verandering in. Vanaf dat moment worden de werkzaamheden uitgevoerd onder de namen Dolmans Facilitaire Diensten, Dolmans Specialistische Reinigingsdiensten en Dolmans Calamiteiten Diensten. Alle betrokken medewerkers, opdrachtgevers en relaties zijn over de naamswijziging geïnformeerd. Meer informatie over Dolmans Groep is te vinden op www.dolmans.com.

Reageer op dit artikel