nieuws

Nefkens levert milieuvriendelijke auto’s aan Biga Groep

Geen categorie

Peugeot Nefkens Zeist en Biga Groep zijn een samenwerking aangegaan. De bestaande wagens van Biga worden vervangen door milieuvriendelijke bedrijfsauto's.,   In juni is de eerste, nieuwe bedrijfsauto van Peugeot bij Biga Groep geleverd. De komende jaren wordt het bestaande wagenpark van Biga Groep vervangen door milieuvriendelijke bedrijfsauto's van Peugeot. De motoren voldoen aan de Euro […]

Peugeot Nefkens Zeist en Biga Groep zijn een samenwerking aangegaan. De bestaande wagens van Biga worden vervangen door milieuvriendelijke bedrijfsauto's.,  

In juni is de eerste, nieuwe bedrijfsauto van Peugeot bij Biga Groep geleverd. De komende jaren wordt het bestaande wagenpark van Biga Groep vervangen door milieuvriendelijke bedrijfsauto's van Peugeot. De motoren voldoen aan de Euro 5-norm. Hiermee stoten de bedrijfsauto's volgens beide partijen minder schadelijke stoffen uit. Biga Groep levert op zijn beurt weer diensten bij Nefkens. Medewerker Joop Lensen is het vaste gezicht bij Nefkens Zeist voor het wassen van auto's en het brengen en ophalen van auto's en klanten. Ook zorgt Lensen voor het tuinonderhoud rondom het pand van Nefkens Zeist. "Aan Joop hebben wij een gedreven en gedisciplineerde medewerker, die onze repeterende werkzaamheden uit handen neemt", aldus Arjan Verbeek van Peugeot Nefkens Zeist. Biga Groep onderstreept het belang van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. "Deze samenwerking levert ons een duurzame en succesvolle externe plaatsing van een medewerker op en de werkgever heeft er een goed gemotiveerde en betrokken arbeidskracht bij", aldus Gerhard ten Hove, directeur Biga Groep. Op de foto: de overhandiging van de eerste Peugeot bedrijfsauto aan Biga Groep. Van links naar rechts: Joop Lensen, Remco den Broeder, Richard Hoogendoorn en Rob Hakvoort.

Reageer op dit artikel