nieuws

Nieuw pand KATO Kantoorinrichting & Projecten in Enschede

Geen categorie

Dinsdag 26 juni jl. is het nieuwe pand van KATO Kantoorinrichting & Projecten geopend. Het bedrijf wil met het nieuwe pand de juiste zakelijke uitstraling creëren die past bij haar opdrachtgevers. Tevens werd ook ‘Erve KATO' gepresenteerd, een prachtige boerderij ingericht als vergaderruimte maar waar de authentieke sfeer bewaard is gebleven. Tijdens de opening, die door ruim […]

Dinsdag 26 juni jl. is het nieuwe pand van KATO Kantoorinrichting & Projecten geopend. Het bedrijf wil met het nieuwe pand de juiste zakelijke uitstraling creëren die past bij haar opdrachtgevers. Tevens werd ook ‘Erve KATO' gepresenteerd, een prachtige boerderij ingericht als vergaderruimte maar waar de authentieke sfeer bewaard is gebleven.

Tijdens de opening, die door ruim 200 relaties werd bezocht, werd ook de Stichting join4energy in het zonnetje gezet.
Join4energy is  een stichting die zich ten doel heeft gesteld om geld binnen te halen om zo het wetenschappelijk onderzoek naar energiestofwisselingsziekten te bevorderen.
Thijs Verdriet had de eer om namens KATO een cheque te overhandigen van € 1.000,00. Jordi Kremer, voorzitter van de Stichting join4energy, nam de cheque in ontvangst.

KATO Kantoorinrichting & Projecten, voorheen Kantoor Totaal.
Sinds 2 april jl. vanuit de Josink Hofweg 9 te Enschede (voorheen Marssteden 57 te Enschede).

Reageer op dit artikel