nieuws

Nieuwe bedrijfsfilm MEWA over mens en milieu

Geen categorie

MEWA heeft een nieuwe bedrijfsfilm gemaakt met de titel ‘het textielidee voor mens en milieu'. Meer dan 100 jaar geleden begon het bedrijf met een idee van Herman Gebauer. Op Youtube wordt het verhaal van het begin tot nu uit de doeken. MEWA levert bedrijfstextiel: van poetsdoeken tot bedrijfs- en veiligheidskleding. Dat alles wordt aangeboden […]

MEWA heeft een nieuwe bedrijfsfilm gemaakt met de titel ‘het textielidee voor mens en milieu'.

Meer dan 100 jaar geleden begon het bedrijf met een idee van Herman Gebauer. Op Youtube wordt het verhaal van het begin tot nu uit de doeken. MEWA levert bedrijfstextiel: van poetsdoeken tot bedrijfs- en veiligheidskleding. Dat alles wordt aangeboden in een systeem voor hergebruik. "In vergelijking met het gebruik van traditionele wegwerpmaterialen zorgt de MEWA textielkringloop immers voor een minimalisering van de hoeveelheid afval", zegt het bedrijf. "De klant hoeft zich bovendien niet langer te bekommeren om bijbestellingen of de organisatie van het onderhoud van de werkkleding in zijn bedrijf." Het wasprocédé bij MEWA wordt volgens het bedrijf georganiseerd met een minimale belasting van het milieu en een uiterst beperkt verbruik van grondstoffen. "Zo worden de afvalstoffen uit het vervuilde textiel (oliën, vetten) gerecycled en mee ingezet voor de verwarming van de gebouwen."

MEWA-filmpje

Reageer op dit artikel