nieuws

Peter Hoogvliet overleden

Geen categorie

Peter Hoogvliet, directeur-eigenaar van Hoogvliet schoonmaakdiensten uit Hendrik-Ido-Ambacht en de echtgenoot van Pieta Hoogvliet, penningmeester van Schoonmaken is een Vak! (SIEV), is zaterdagochtend 2 juni overleden aan een hartstilstand. Dat meldt het bestuur van SIEV. Secretaris Sabine Aalbers: "Op zaterdagochtend bereikte ons het droeve bericht dat hij op 52-jarige leeftijd is overleden aan een hartstilstand. […]

Peter Hoogvliet, directeur-eigenaar van Hoogvliet schoonmaakdiensten uit Hendrik-Ido-Ambacht en de echtgenoot van Pieta Hoogvliet, penningmeester van Schoonmaken is een Vak! (SIEV), is zaterdagochtend 2 juni overleden aan een hartstilstand.

Dat meldt het bestuur van SIEV. Secretaris Sabine Aalbers: "Op zaterdagochtend bereikte ons het droeve bericht dat hij op 52-jarige leeftijd is overleden aan een hartstilstand. Als bestuur zijn onze gedachten bij Pieta, Michael en Sabrina, verdere familie en vrienden. In het korte bestaan van het bestuur hebben wij Peter Hoogvliet leren kennen als een specialist die vol trots en passie over de schoonmaakbranche kon vertellen en deze prachtige branche nu verliest!"

Reageer op dit artikel