nieuws

Peters en Harmsen in dienst bij Alpha Adviesbureau

Geen categorie

Bij Alpha Adviesbureau is er een aantal personele wijzigingen. Twee medewerkers (Milka Chow en Enzo Leeuwerke) namen afscheid, terwijl Dorien Peters en Marian Harmsen juist in dienst traden bij het adviesbureau.  Per 1 juli nam het bureau afscheid van kwaliteitsinspectrice Milka Chow. Zij werkte ruim 7 jaar voor Alpha en gaf aan dat zij graag […]

Bij Alpha Adviesbureau is er een aantal personele wijzigingen. Twee medewerkers (Milka Chow en Enzo Leeuwerke) namen afscheid, terwijl Dorien Peters en Marian Harmsen juist in dienst traden bij het adviesbureau. 

Per 1 juli nam het bureau afscheid van kwaliteitsinspectrice Milka Chow. Zij werkte ruim 7 jaar voor Alpha en gaf aan dat zij graag wil stoppen met werken. Tevens neemt het bureau per 1 juli afscheid van Enzo Leeuwerke. Hij werkte slechts 9 maanden bij het bureau. Hij besloot terug te keren naar zijn vorige baan. Per 1 augustus begint Dorien Peters bij Alpha Adviesbureau beginnen als accountmanager en kwaliteitsinspectrice. Peters studeerde facilitaire dienstverlening en werkte daarna als facilitair manager waar zij onder andere verantwoordelijk was voor de schoonmaak. Zij wordt opgeleid tot VSR-inspecteur en intern begeleid worden in de functie van accountmanager. Per 1 september treedt Marian Harmsen als kwaliteitsinspecteur aan. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak, waaronder de laatste jaren als objectleidster. Ook Marian wordt opgeleid tot VSR-inspecteur.

Reageer op dit artikel