nieuws

PSW houdt conferentie over social return

Geen categorie

PSW, een adviesbureau op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken, houdt op 12 juni een landelijke conferentie over social return. Ruim 62 procent van de gemeenten zet social return in bij aanbestedingen. Niet alleen voor aanbestedingen bij werken in bouw en infra, maar ook bij diensten (waaronder WMO en schoonmaak) en zelfs bij leveringen. Het is volgens […]

PSW, een adviesbureau op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken, houdt op 12 juni een landelijke conferentie over social return.

Ruim 62 procent van de gemeenten zet social return in bij aanbestedingen. Niet alleen voor aanbestedingen bij werken in bouw en infra, maar ook bij diensten (waaronder WMO en schoonmaak) en zelfs bij leveringen. Het is volgens PSW tijd om stil te staan en kritisch social return tegen het licht te houden met alle betrokkenen. Werkt social return naar vermogen? Hoe kan Social Return meer renderen voor opdrachtgever, opdrachtnemer en werkzoekende? Wat voor effect heeft de economische crisis op social return? Welke rol kan social return hebben in de nieuwe wet werken naar vermogen? Dat zijn de kernvragen die de conferentie wil beantwoorden door discussie en verdieping van de verschillende perspectieven van en met de betrokken partijen bij social return.

Plenair debat
De conferentie duurt van 10 tot en met 16 uur en wordt gehouden bij Zin in Vught. De conferentie heeft het over social return-thema's in een plenair debat en workshops met aansprekende vertolkers van de verschillende belanghebbenden. Er is ook volop de gelegenheid om te netwerken. Zie voor meer infomatie www.psw.nl

Reageer op dit artikel