nieuws

René Akkermans regiomanager zuid voor Tzorg

Geen categorie

René Akkermans is per 3 juli de nieuwe regiomanager zuid voor Tzorg. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. René Akkermans werkte hiervoor bij Select HR waar hij de functie van regiodirecteur Zuid- en Oost Nederland vervulde. Hier was hij zowel operationeel als commercieel eindverantwoordelijk voor het aansturen […]

René Akkermans is per 3 juli de nieuwe regiomanager zuid voor Tzorg. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

René Akkermans werkte hiervoor bij Select HR waar hij de functie van regiodirecteur Zuid- en Oost Nederland vervulde. Hier was hij zowel operationeel als commercieel eindverantwoordelijk voor het aansturen van diverse vestigingen. Met het aannemen van een ervaren persoon als Akkermans verwacht Tzorg haar dienstverlening nog verder uit te bouwen.

Reageer op dit artikel