nieuws

Ruud Overste nieuwe directeur national accounts CSU

Geen categorie

Ruud Overste is per 1 juni 2012 de nieuwe directeur national accounts voor CSU. In deze functie geeft hij leiding aan de national accountmanagers en de medewerkers back office en de administratie die 50 national accounts beheren. Overste werkte in zijn laatste functie bij Johnson Controls GWS als Operationeel manager. Hier was hij verantwoordelijk voor […]

Ruud Overste is per 1 juni 2012 de nieuwe directeur national accounts voor CSU. In deze functie geeft hij leiding aan de national accountmanagers en de medewerkers back office en de administratie die 50 national accounts beheren.

Overste werkte in zijn laatste functie bij Johnson Controls GWS als Operationeel manager. Hier was hij verantwoordelijk voor de operatie van het Deloitte account in de regio Noord, Oost en Zuid Nederland. De afdeling National Accountbeheer binnen CSU behelst inmiddels 50 accounts met een totale omzet van 40 miljoen. Centrale facturatie en groeiend takenpakket voor deze groep opdrachtgevers, vragen om een goede aansturing op directieniveau.

Reageer op dit artikel