nieuws

Salvage erkent Eresdé in Leeuwarden

Geen categorie

De nieuwe vestiging van schoonmaakbedrijf Eresdé in Leeuwarden is onlangs officieel erkend als schadestopbedrijf (calamiteitenbedrijf) volgens normen van de Stichting Salvage. Hiermee toont Eresdé aan tijdens het uitvoeringsproces van werkzaamheden na calamiteiten (brand- en waterschades) te voldoen aan de kwaliteitsnormen zoals deze door de Stichting Salvage worden gesteld. De Stichting Salvage is een onafhankelijke stichting […]

De nieuwe vestiging van schoonmaakbedrijf Eresdé in Leeuwarden is onlangs officieel erkend als schadestopbedrijf (calamiteitenbedrijf) volgens normen van de Stichting Salvage.

Hiermee toont Eresdé aan tijdens het uitvoeringsproces van werkzaamheden na calamiteiten (brand- en waterschades) te voldoen aan de kwaliteitsnormen zoals deze door de Stichting Salvage worden gesteld. De Stichting Salvage is een onafhankelijke stichting die in samenwerking met expertisebureaus en schoonmaakbedrijven is opgericht. De stichting zorgt voor coördinatie van de eerste handelingen na calamiteiten zoals brand- en waterschades. De vestiging in Leeuwarden van Eresdé is door Salvage beoordeeld voor de Salvage erkenningen eenvoudig, complex en specialistisch. Naast de vestiging in Leeuwarden is ook de vestiging in Heerenveen beoordeeld voor de Salvage erkenningen eenvoudig, complex en specialistisch. Hiermee is Eresdé naar eigen zeggen één van de weinige bedrijven in Noord-Nederland met alle Salvage erkenningen. Naast eerdergenoemde vestigingen beschikken ook de vestigingen in Harlingen en Assen van Eresdé over Salvage erkenningen. Deze vestigingen hebben de erkenningen eenvoudig en complex. Eresdé BV is in 2007 opgericht en heeft inmiddels ongeveer 200 werknemers.

Reageer op dit artikel