nieuws

Seris Group zet volgende stap in Nederland

Geen categorie

De beveiligingsbedrijven ANVD en Perfect Security gaan verder onder de naam Seris Group. Hiermee zet het van oorsprong Franse bedrijf de volgende stap in Nederland om een eenheid te creëren, waarmee de lokale markt kan worden voorzien van professionele dienstverlening op het gebied van beveiliging en bewaking. De komende periode staat in het teken van […]

De beveiligingsbedrijven ANVD en Perfect Security gaan verder onder de naam Seris Group. Hiermee zet het van oorsprong Franse bedrijf de volgende stap in Nederland om een eenheid te creëren, waarmee de lokale markt kan worden voorzien van professionele dienstverlening op het gebied van beveiliging en bewaking. De komende periode staat in het teken van de verdere integratie van beide bedrijven.

Volgens Danny vandormael, CEO Benelux betekent de introductie van de naam Seris Group in Nederland niet dat er een nieuwe speler toetreedt tot de Nederlandse markt. 'We willen een lokale speler zijn met het voordeel van de continuïteit en stabiliteit van een internationale groep.'

De Seris Group bestaat totaal uit meer dan 8.500 medewerkers en realiseerde in 2011 een omzet van 300 miljoen euro.

Reageer op dit artikel