nieuws

Solution opent osmose watertankstation

Geen categorie

Bij Solution, groothandel in schoonmaakbenodigdheden, is het eerste osmose watertankstation in West-Friesland in gebruik genomen.  "Door verbreding van het telewaspakket kregen wij steeds meer de vraag of er ook getankt kon worden"  aldus Richard van Hessel, mede-eigenaar van Solution. "Om deze markt beter te bedienen hebben we daarom maar besloten een installatie te laten bouwen." […]

Bij Solution, groothandel in schoonmaakbenodigdheden, is het eerste osmose watertankstation in West-Friesland in gebruik genomen.

 "Door verbreding van het telewaspakket kregen wij steeds meer de vraag of er ook getankt kon worden"  aldus Richard van Hessel, mede-eigenaar van Solution. "Om deze markt beter te bedienen hebben we daarom maar besloten een installatie te laten bouwen." Gekozen is om de installatie te laten verzorgen door Douwe Andela van AWT uit Maartensdijk. "Hij is in zijn eentje zo'n beetje dé autoriteit op het gebied van puur water. Er is voor Solution geen betere partner." Glazenwassers, schoonmaakbedrijven maar ook particulieren (voor terraria en aquaria) vinden volgens het bedrijf hun weg naar het tankstation van Solution. "Vanzelfsprekend gaan we door met investeren in onze service en assortiment", aldus Van Hessel. "Met aan het eind van dit jaar een Brodex dealerschap, volledig assortiment leverancier van Unger en een samenwerking met onze regionale importeur van aanhangwagens hebben we, na de bouw van ons tankstation, een volledig telewaspakket voor alle telewasgebruikers in onze regio." De openingstijden van het tankstation: dagelijks van 08.00 uur tot 17.00 uur. ('s weekends gesloten). Adres: De Oude Veiling 10 in Zwaag.

Reageer op dit artikel