nieuws

Ties Theijse algemeen directeur Temco Euroclean

Geen categorie

Temco Euroclean Services heeft Ties Theijse aangetrokken als algemeen directeur. Theijse heeft ruime ervaring in de schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Hij is afkomstig van de Facilicom Services Group en voorheen tevens werkzaam geweest in de hospitality industry en de retail. "Zijn brede ervaring en dienstverlenende instelling passen uitstekend bij onze de klantgerichte en persoonlijke benadering", […]

Temco Euroclean Services heeft Ties Theijse aangetrokken als algemeen directeur. Theijse heeft ruime ervaring in de schoonmaak en facilitaire dienstverlening.

Hij is afkomstig van de Facilicom Services Group en voorheen tevens werkzaam geweest in de hospitality industry en de retail. "Zijn brede ervaring en dienstverlenende instelling passen uitstekend bij onze de klantgerichte en persoonlijke benadering", zegt de organisatie in een bericht. Temco is sinds 1976 actief in Nederland en behoort tot de top 15 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Temco is onderdeel van de Temco Service Industries Inc. Group, welke in 1917 is opgericht in New York, waar Temco vandaag de dag nog steeds één van de belangrijkste schoonmaakbedrijven is. Voor meer iinformatie: www.euroclean.nl

Reageer op dit artikel