nieuws

Van der Wolf national accountantmanager CSU

Geen categorie

Tanya van der Wolf versterkt vanaf 11 juni het team national accounts als national accountmanager. De afdeling national accounts bij CSU behelst inmiddels 50 accounts met een totale omzet van 40 miljoen. Door een verdere professionalisering en groeiend takenpakket van de afdeling is uitbreiding van een derde accountmanager noodzakelijk, zegt de schoonmaakorganisatie. Tanya werkte hiervoor […]

Tanya van der Wolf versterkt vanaf 11 juni het team national accounts als national accountmanager. De afdeling national accounts bij CSU behelst inmiddels 50 accounts met een totale omzet van 40 miljoen.

Door een verdere professionalisering en groeiend takenpakket van de afdeling is uitbreiding van een derde accountmanager noodzakelijk, zegt de schoonmaakorganisatie. Tanya werkte hiervoor als hoofd facilitaire dienst bij Hét Centrum voor de Kunsten in Eindhoven. In deze leidinggevende functie was zij onder andere verantwoordelijk voor schoonmaak, gebouwbeheer en facilitaire inkoop.  In de jaren daarvoor heeft zij bij een internationaal schoonmaakbedrijf gewerkt in een zowel leidinggevende als staffunctie. Met het aannemen van een ervaren persoon als Van der Wolf verwacht CSU haar dienstverlening nog verder uit te bouwen en te verbeteren.

Reageer op dit artikel