nieuws

Vendor verzorgt sanitair onderwijslocaties Apeldoorn

Geen categorie

Vendor verzorgt vanaf 13 augustus 2012 het leveren van sanitaire voorzieningen voor de locaties van de inkoopsamenwerking tussen twee primair onderwijs organisaties in Apeldoorn; Stichting PCBO Apeldoorn en Leerplein055. In juni is het nieuwe contract ondertekend voor het leveren van sanitaire voorzieningen. De inkoopsamenwerking zegt blij te zijn met het behaalde resultaat. "Dit zal een […]

Vendor verzorgt vanaf 13 augustus 2012 het leveren van sanitaire voorzieningen voor de locaties van de inkoopsamenwerking tussen twee primair onderwijs organisaties in Apeldoorn; Stichting PCBO Apeldoorn en Leerplein055.

In juni is het nieuwe contract ondertekend voor het leveren van sanitaire voorzieningen. De inkoopsamenwerking zegt blij te zijn met het behaalde resultaat. "Dit zal een impuls geven aan de hygiëne op circa 55 basisscholen van beide stichtingen", aldus een persbericht. Het contract is tot stand gekomen door middel van een Europese Aanbesteding, begeleid door Verhoeven en Partners Adviesbureau uit Veenendaal. Op de foto van links naar rechts: de heer Waalwijk (consultant, Verhoeven & Partners), de heer Nijmeijer (voorzitter Raad van Bestuur, St. PCBO Apeldoorn), de heer Verbruggen (commercieel directeur Vendor), de heer Meulenbeek (algemeen directeur St. Leerplein055).

Reageer op dit artikel