nieuws

Aanvraag ESF-vergoedingen opleidingen tot 1 augustus

Geen categorie

Wie gebruik wil maken van ESF-vergoedingen kan tot 1 augustus 2012 hierop een beroep doen via het O&O-fonds. De subsidie is goed voor 40 procent van de opleidingskosten. Om scholing binnen de schoonmaakbranche te bevorderen, vraagt de RAS jaarlijks de ESF-subsidie aan voor de gehele branche. Ook dit jaar is de subsidie toegekend. Werkgevers kunnen […]

Wie gebruik wil maken van ESF-vergoedingen kan tot 1 augustus 2012 hierop een beroep doen via het O&O-fonds. De subsidie is goed voor 40 procent van de opleidingskosten.

Om scholing binnen de schoonmaakbranche te bevorderen, vraagt de RAS jaarlijks de ESF-subsidie aan voor de gehele branche. Ook dit jaar is de subsidie toegekend. Werkgevers kunnen er via het O&O-fonds gebruik van maken. Aanvragen dienen voor 1 augustus 2012 binnen te zijn.

Specialistische opleidingen
De ESF-subsidie geldt voor de volgende specialistische opleidingen voor glazenwassers en gevelbehandelaars: Vakopleiding glazenwasser, Module glazenwasser in uitzonderingssituaties, Vakopleiding gevelonderhoud en Gevelonderhoud module Grafitti.

Overzicht
Voor meer informatie en aanmelding van glazenwassers en gevelbehandelaars is het handig contact op te nemen met SVS (site). Een volledig overzicht van vergoedingen is te vinden op de website van RAS.

Reageer op dit artikel