nieuws

Abraha en Friesland vallen in de prijzen bij GOM

Geen categorie

Schoonmaakbedrijf GOM Schoonhouden kiest elk jaar de beste medewerker en het beste object uit zijn eigen gelederen. Dit jaar zijn dat mevrouw Abraha en de provincie Friesland.  Het kiezen van de winnaar was dit jaar volgens GOM Schoonhouden voor de jury geen makkelijke klus. "Elke genomineerde medewerker en object waren potentiële kandidaten voor de felbegeerde […]

Schoonmaakbedrijf GOM Schoonhouden kiest elk jaar de beste medewerker en het beste object uit zijn eigen gelederen. Dit jaar zijn dat mevrouw Abraha en de provincie Friesland.
 
Het kiezen van de winnaar was dit jaar volgens GOM Schoonhouden voor de jury geen makkelijke klus. "Elke genomineerde medewerker en object waren potentiële kandidaten voor de felbegeerde trofee. Terechte finalisten die lieten blijken te weten wat klantgericht werken betekent." Enthousiasme, samenwerken en kwaliteit waren kwalificaties die op alle plaatsen eigenlijk wel van toepassing waren, aldus de jury. "Dus uiteindelijk zijn het de details die de doorslag hebben gegeven." De winnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld en hebben het volledige juryrapport ontvangen. Na de vakantieperiode worden de trofeeen (foto) uitgereikt.

Reageer op dit artikel