nieuws

ACP levert schrobmachine Dienst Parkeerbeheer Oss

Geen categorie

Op vrijdag 13 juli jongstleden heeft Maurice Rutgrink van ACP BV Dongen een nieuwe Innova 75B schrobzuigmachine geleverd aan de Dienst Parkeerbeheer te Oss. Deze nieuwe machine vervangt een oude schrobzuigmachine die de vloeren niet meer schoon kreeg. Ook bleek de fysieke belasting voor de medewerkers reden over te stappen op een nieuwe machine. De […]

Op vrijdag 13 juli jongstleden heeft Maurice Rutgrink van ACP BV Dongen een nieuwe Innova 75B schrobzuigmachine geleverd aan de Dienst Parkeerbeheer te Oss. Deze nieuwe machine vervangt een oude schrobzuigmachine die de vloeren niet meer schoon kreeg. Ook bleek de fysieke belasting voor de medewerkers reden over te stappen op een nieuwe machine.

De Innova 75B, een schrobzuigmachine met grote capaciteit waarop je zittend perfect werk kan afleveren, werd door Rutgrink gepresenteerd op een eerder georganiseerde “parkeer-informatiedag”. Daar konden medewerkers de machine reeds testen.

Keuze maken
Vanwege zijn goede prestaties was de keuze voor de Innova 75B volgens Rutgrink snel gemaakt. Met zijn 110 liter schoonwatertank en al zijn ingebouwde veiligheidstools, is het precies de machine die de vloeren van deze parkeergarage schoon krijgt en houdt.

Enthousiasme
Ook over de bijgeleverde vloerreiniger met Swan-label blijken de medewerkers enthousiast. De machine werd afgeleverd met uitvoerige gebruiksdemonstratie en -instructie.

Reageer op dit artikel