nieuws

Adecco kiest ISS Catering

Geen categorie

Adecco Group Nederland geeft de catering van het hoofdkantoor in Zaltbommel in handen van ISS Catering Services. Adecco heeft een duidelijke visie over wat ze hun medewerkers willen aanbieden en hoe. Het restaurant is meer dan alleen om te eten en het verzorgt dan ook een ‘eat & meet' functie binnen het gebouw. Volgens directeur […]

Adecco Group Nederland geeft de catering van het hoofdkantoor in Zaltbommel in handen van ISS Catering Services. Adecco heeft een duidelijke visie over wat ze hun medewerkers willen aanbieden en hoe. Het restaurant is meer dan alleen om te eten en het verzorgt dan ook een ‘eat & meet' functie binnen het gebouw.

Volgens directeur Maarten Poels van ISS Catering is er vanaf het begin een prachtige match tussen de verwachting van Adecco en wat Company Kitchen biedt.
`Natuurlijk is eten meer dan alleen de buik vullen, het gaat erom dat er sociaal moment ontstaat, dat eten & ontmoeten meer door elkaar heen gaan lopen en dat het product aanbod vers bereid en aantrekkelijk wordt gepresenteerd. Hierbij denk ik dat de medewerkers van Adecco een prachtige groep van jonge, dynamische professionals zijn die gewend zijn aan een meer horeca-matig product.'

Reageer op dit artikel