nieuws

Adviessessies over de werkplek

Geen categorie

Facilitair adviesbureau newDirections organiseert onder de noemer werkplekdokter een aantal gratis adviessessies voor klanten en niet-klanten. Belangstellenden kunnen vrijblijvend aan deze sessies deelnemen. De adviessessie is bedoeld om problemen en uitdagingen in de werkomgeving aan bod te laten komen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor onderstaande sessies van de werkplekdokter bij newDirections (een keer per persoon, […]

Facilitair adviesbureau newDirections organiseert onder de noemer werkplekdokter een aantal gratis adviessessies voor klanten en niet-klanten.

Belangstellenden kunnen vrijblijvend aan deze sessies deelnemen. De adviessessie is bedoeld om problemen en uitdagingen in de werkomgeving aan bod te laten komen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor onderstaande sessies van de werkplekdokter bij newDirections (een keer per persoon, een keer per bedrijf en vier personen per sessie). Alle sessies vinden plaats aan de Dr. Lelykade 62A in Scheveningen-Haven. Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar info@newdirections.nl. Voor meer informatie: http://www.newdirections.nl/newnieuws/bericht:de-werkplekdokter-voor-gratis-conceptadvies-hij-is-er-weer of telefoonnummer 070-338 75 79.

Woensdag 1 augustus van 15.30 – 17.30 uur
Dinsdag 11 september van 10.00 – 12.00 uur
Dinsdag 25 september van 15.00 – 17.00 uur

Reageer op dit artikel