nieuws

Asito ziet ook af van grondaankoop

Geen categorie

De nieuwbouw van Asito op de hoek van de Weezebeeksingel en de Henriëtte Roland Holstlaan  in Almelo is definitief van de baan. Het schoonmaakbedrijf heeft laten weten de grond niet meer te willen kopen. Dat schrijft de Twentsche Courant Tubantia.  Asito besloot eind vorig jaar vanwege de economische crisis voorlopig af te zien van de […]

De nieuwbouw van Asito op de hoek van de Weezebeeksingel en de Henriëtte Roland Holstlaan  in Almelo is definitief van de baan. Het schoonmaakbedrijf heeft laten weten de grond niet meer te willen kopen. Dat schrijft de Twentsche Courant Tubantia. 

Asito besloot eind vorig jaar vanwege de economische crisis voorlopig af te zien van de bouw van een nieuw kantoorpand. "Het schoonmaakbedrijf ziet nieuwbouw volgens de gemeente Almelo nu helemaal niet meer zitten, want Asito heeft laten weten de grond niet meer te willen kopen", aldus de Twentsche Courant Tubantia. In het kantoorpand zouden Asito, Thuiszorg Service (TSN) en Persoonality zich vestigen. Persoonality is inmiddels naar Apeldoorn verhuisd. De gemeente Almelo zegt ondertussen met andere gegadigden voor de bouwgrond in gesprek te zijn.

Reageer op dit artikel