nieuws

Cleanbest heeft nieuwe Sales Representative

Geen categorie

Om de groei van Cleanbest op een goede manier te blijven sturen, is Melanie McLeod aangesteld als Sales Representative. McLeod is geen onbekende in de branche en heeft in de loop der jaren een businessnetwerk opgebouwd waarin ze volgens Cleanbest door effectief relatiebeheer steeds haar kennis en ervaring heeft gedeeld met klanten. Onderhoud en acquisitieIn […]

Om de groei van Cleanbest op een goede manier te blijven sturen, is Melanie McLeod aangesteld als Sales Representative.

McLeod is geen onbekende in de branche en heeft in de loop der jaren een businessnetwerk opgebouwd waarin ze volgens Cleanbest door effectief relatiebeheer steeds haar kennis en ervaring heeft gedeeld met klanten.

Onderhoud en acquisitie
In haar nieuwe functie zal McLeod zich toeleggen op het onderhouden en ondersteunen van huidige relaties en op acquisitie van nieuwe accounts.

Reageer op dit artikel