nieuws

CleanJack: ‘Schoonmaakgolfdag schept een band’

Geen categorie

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met ambassadeur CleanJack (Flying Bytes Mobile) . “Golf, hoewel soms frustrerend, blijft een mooi spelletje. Als er weer ’s een plag in plaats van een bal van […]

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met ambassadeur CleanJack (Flying Bytes Mobile) .

“Golf, hoewel soms frustrerend, blijft een mooi spelletje. Als er weer ’s een plag in plaats van een bal van mijn club vliegt, denk ik: ‘Ik zou toch echt wat vaker moeten oefenen.’ Al is het alleen maar om mijn team tijdens de jaarlijkse nationale Schoonmaakgolfdag niet al te veel teleur te stellen”, zegt Niels van den Berg, Directeur CleanJack (Flying Bytes Mobile).

Speciaal voor Schonmaakbedrijven
CleanJack maakt kwaliteitsmeetsystemen voor schoonmaakbedrijven op tablets en digitale tijd- en aanwezigheidsregistratiesystemen. Mobiele diensten speciaal voor schoonmaakbedrijven. Het bedrijf helpt schoonmaakbedrijven die zich willen onderscheiden door efficiënte ureninzet, een betere kostenbeheersing en continue kwaliteitsverbetering.

Band scheppen
Van den Berg is met zijn bedrijf al een paar jaar van de partij. Hij kijkt dan ook uit naar het toernooi. “Samen een sportieve activiteit ondernemen schept een band. Daarnaast is de nationale Schoonmaakgolfdag een uitgelezen kans om een grote groep collega’s, relaties en klanten de hand te schudden en weer even te spreken. We spreken u graag in september!”

Deelnemen
Interesse om als directie of management zelf deel te nemen aan de Schoonmaakgolfdag? Geef je dan op via de site: Schoonmaakgolfdag.

Reageer op dit artikel