nieuws

Congres Code Verantwoordelijk Marktgedrag 3 oktober

Geen categorie

Woensdag 3 oktober 2012 vindt er een bijeenkomst plaats waarin de resultaten van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag centraal staan. Op 21 juni 2011 tekenden de eerste 30 partijen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Nadien volgden meer dan 600 organisaties hun voorbeeld. Integrale verantwoordelijkheidDoor het ondertekenen van de code erkennen ondertekenaars een […]

Woensdag 3 oktober 2012 vindt er een bijeenkomst plaats waarin de resultaten van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag centraal staan.

Op 21 juni 2011 tekenden de eerste 30 partijen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Nadien volgden meer dan 600 organisaties hun voorbeeld.

Integrale verantwoordelijkheid
Door het ondertekenen van de code erkennen ondertekenaars een integrale verantwoordelijkheid bij het uit- en aanbesteden van schoonmaakwerkzaamheden. Volgens de organisatie erkennen zij het belang van net werken.

In het afgelopen jaar is de code door veel partijen actief toegepast en zijn best practises gepresenteerd. Samen met alle ondertekenaars staat de Commissie Verantwoordelijk Marktgedrag op woensdagmiddag 3 oktober 2012 stil bij deze opbrengst.

Locatie
De locatie van de bijeenkomst is Colour Kitchen in Utrecht (Zuilen). De meeting start om 13.30 uur, maar geïnteresseerden zijn welkom vanaf 12.30 uur.

Reageer op dit artikel