nieuws

Demonstratie PB extra power stripper

Geen categorie

Hijman Schoonmaakartikelen geeft op 10 juli demonstraties van de PB extra power stripper. “Deze haalt in een keer alle oude polymeerlagen weg”, laat het bedrijf weten. Door de vloer te re-coaten met gebruik van de PB stripper is de vloer minder poreus dan bij andere soorten strippers. Dit betekent dat er minder lagen sealer en […]

Hijman Schoonmaakartikelen geeft op 10 juli demonstraties van de PB extra power stripper. “Deze haalt in een keer alle oude polymeerlagen weg”, laat het bedrijf weten.

Door de vloer te re-coaten met gebruik van de PB stripper is de vloer minder poreus dan bij andere soorten strippers. Dit betekent dat er minder lagen sealer en minder lagen polymeer nodig zijn om de vloer weer in balans te krijgen. Hijmans conclusie: een besparing in tijd en kosten.

Mooie kale vloer
De producten zijn afkomstig van PLS uit Zweden. In Zweden wordt deze techniek volgens de leverancier al tientallen zeer succesvol gebruikt. "De PB extra power stripper zorgt ervoor dat u weer een mooie kale vloer krijgt, die u vervolgens naar eigen voorkeur kunt polymeren of I-waxen", besluit het bedrijf.

Reageer op dit artikel