nieuws

DiBO richt dubbele reinigingswagen in

Geen categorie

DiBO Nederland BV heeft op verzoek van de industriële reinigingsfirma Reym een vrachtauto ingericht met een DiBO JMB-H 200/30 TWIN. Met deze wagen is het mogelijk om met twee personen tegelijk onafhankelijk van elkaar te reinigen. Het professionele reinigingsvoertuig is SIR gekeurd en omvat onder andere 2 DiBO GreenBoilers van elk 115 kW, 3000 liter […]

DiBO Nederland BV heeft op verzoek van de industriële reinigingsfirma Reym een vrachtauto ingericht met een DiBO JMB-H 200/30 TWIN. Met deze wagen is het mogelijk om met twee personen tegelijk onafhankelijk van elkaar te reinigen.

Het professionele reinigingsvoertuig is SIR gekeurd en omvat onder andere 2 DiBO GreenBoilers van elk 115 kW, 3000 liter watervoorraad tanks met automatisch snelvulsysteem en ATTEX vonkenvangers.

Krachtig
Het reinigingsvoertuig is compleet afgemonteerd en geleverd inclusief een werkbank. De volgens DiBO zeer krachtige hogedrukreiniger is voorzien van tweepersoonsbediening en levert een werkdruk van 200 bar bij een debiet van 2x 15 liter per minuut.

Reageer op dit artikel