nieuws

DJM Bedrijfsdiensten rondt inhouse SVS-cursus af

Geen categorie

DJM Bedrijfsdiensten begon vorig jaar met het organiseren van inhouse SVS-cursussen voor haar personeel onder leiding van een docent van SVS. De organisatie startte met een eerste groep van 12 medewerkers. Alle medewerkers hebben de cursus met succes afgerond. Het ging hierbij om de cursus Vakgeschoold Schoonmaakmedewerker. Volgende groepDe geslaagden kregen hun diploma uitgereikt tijdens […]

DJM Bedrijfsdiensten begon vorig jaar met het organiseren van inhouse SVS-cursussen voor haar personeel onder leiding van een docent van SVS.

De organisatie startte met een eerste groep van 12 medewerkers. Alle medewerkers hebben de cursus met succes afgerond. Het ging hierbij om de cursus Vakgeschoold Schoonmaakmedewerker.

Volgende groep
De geslaagden kregen hun diploma uitgereikt tijdens een feestelijke viering op het kantoor in Raalte. Het inhouse opleiden via SVS blijkt DJM goed te bevallen, de organisatie spreekt al van een volgende groep die binnenkort start met de cursus.

Reageer op dit artikel