nieuws

Doe mee aan sociale innovatieprijs van VWS

Geen categorie

Vanaf nu kunt u zich met uw organisatie inschrijven voor het beste idee voor sociale innovatie in de zorg.  Het thema van de wedstrijd is ‘De patiënt voorop, tot en met de top'. De Sociale Innovatie-Prijs 2012 wordt uitgereikt aan die organisatie die met de patiënt als uitgangspunt het meest innovatieve plan indient. VWS werkt samen […]

Vanaf nu kunt u zich met uw organisatie inschrijven voor het beste idee voor sociale innovatie in de zorg. 

Het thema van de wedstrijd is ‘De patiënt voorop, tot en met de top'. De Sociale Innovatie-Prijs 2012 wordt uitgereikt aan die organisatie die met de patiënt als uitgangspunt het meest innovatieve plan indient. VWS werkt samen met de netwerkgroep Sociale Innovatie Medical Sciences (SIMS). Bent u geïnteresseerd in deze uitdaging, kijk dan hier

Reageer op dit artikel