nieuws

Dolmans Calamiteiten Diensten verplaatst vestiging naar Maastricht

Geen categorie

Dolmans Calamiteiten Diensten verplaatst haar vestiging in Echt naar Maastricht. Onlangs werd de nieuwe locatie betrokken. Reden voor deze verhuizing is volgens Dolmans Calamiteiten Diensten dat het bedrijf zich nog centraler wil vestigen in Zuid-Limburg. "Zo kunnen we nog beter inspelen op de behoefte van onze opdrachtgevers." Dolmans Calamiteiten Diensten richt haar panden steeds meer in […]

Dolmans Calamiteiten Diensten verplaatst haar vestiging in Echt naar Maastricht. Onlangs werd de nieuwe locatie betrokken.
 
Reden voor deze verhuizing is volgens Dolmans Calamiteiten Diensten dat het bedrijf zich nog centraler wil vestigen in Zuid-Limburg. "Zo kunnen we nog beter inspelen op de behoefte van onze opdrachtgevers." Dolmans Calamiteiten Diensten richt haar panden steeds meer in volgens het principe van lean, een managementfilosofie die erop gericht is om verspillingen tegen te gaan. Ook deze vestiging wordt op die manier ingericht. "Hiermee coördineren wij het werkproces beter en handelen wij schades nog efficiënter af", aldus het bedrijf. Het nieuwe adres is Amerikalaan 43, Maastricht-Airport. Vanuit hier pakken vestigingsmanager Willem Quix en zijn team calamiteiten op. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0475 – 410 024.

Reageer op dit artikel