nieuws

Dreumex sponsort team Dakarrally

Geen categorie

Dreumex, producent van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen, is sponsor geworden van het rallyteam Xdakar dat in januari 2013 deelneemt aan de Dakarrally in Zuid-Amerika. Dit team bestaat uit drie racevrachtwagens van respectievelijk Frits van Eerd, Peter van den Bosch en Eimbert Timmermans (tweevoudig wereldkampioen zijspan cross). Ook maakt Erik van Loon met een Mitsubishi Racing Lancer […]

Dreumex, producent van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen, is sponsor geworden van het rallyteam Xdakar dat in januari 2013 deelneemt aan de Dakarrally in Zuid-Amerika.

Dit team bestaat uit drie racevrachtwagens van respectievelijk Frits van Eerd, Peter van den Bosch en Eimbert Timmermans (tweevoudig wereldkampioen zijspan cross). Ook maakt Erik van Loon met een Mitsubishi Racing Lancer deel uit van het team. De drie truckcoureurs eindigden dit jaar alle drie bij de eerste dertig. Doel voor volgend jaar is top vijftien voor de trucks en top tien voor Van Loon in de auto. De sponsoring van het team XDakar maakt onderdeel uit van een campagne onder de slogan I love dirty hands. Daarmee gaat Dreumex vanaf 1 september van start. Deze campagne zoekt aansluiting bij de werkende man of vrouw met vuile handen. "Veel mensen die met hun handen werken en elke dag vuile handen krijgen van het werken met olie, smeermiddelen, lijm, verf, inkt, enzovoorts, zijn zich er niet van bewust hoe belangrijk een goede handverzorging is", aldus Dreumex. "Met deze campagne willen we aandacht vragen voor het belang van een goede handverzorging. Er is een speciale actiewebsite, www.ilovedirtyhands.com, die vanaf 1 september live gaat.

Reageer op dit artikel