nieuws

Gemeente Rotterdam ondertekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Geen categorie

Gemeente Rotterdam heeft onlangs haar aflopende schoonmaakovereenkomsten opnieuw aanbesteed op basis van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Vandaag ondertekent Gemeente Rotterdam de Code. Commissievoorzitter Kees Blokland gaat in gesprek met Jantine Kriens, wethouder Financiën, Bestuur en Organisatie. Kriens zal namens Gemeente Rotterdam de Code ondertekenen. 640 organisatiesSinds de introductie van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in juni […]

Gemeente Rotterdam heeft onlangs haar aflopende schoonmaakovereenkomsten opnieuw aanbesteed op basis van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Vandaag ondertekent Gemeente Rotterdam de Code.

Commissievoorzitter Kees Blokland gaat in gesprek met Jantine Kriens, wethouder Financiën, Bestuur en Organisatie. Kriens zal namens Gemeente Rotterdam de Code ondertekenen.

640 organisaties
Sinds de introductie van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in juni 2011 hebben meer dan 640 organisaties de Code onderschreven, waaronder de ASML, Coca Cola, Delta Lloyd Groep, Erasmus Medisch Centrum, T-Mobile en Universiteit Utrecht.

Commissie
Organisaties die deel uitmaken van de commissie die bij de Code hoor, zijn: de OSB, VMS FMN, CNV Vakmensen, FNV Bondgenoten, ROC Friese Poort, Erasmus Medisch Centrum, NS, Schiphol, F-MEX en de Rijksoverheid.

De volledige tekst van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwasserbranche is te vinden op www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl.

Reageer op dit artikel