nieuws

GGZ Noord-Holland-Noord genomineerd voor Beste Werkgever

Geen categorie

GGZ Noord-Holland-Noord is, in de categorie meer dan 1000 medewerkers, genomineerd voor Beste Werkgever 2012. 'Een prestatie waar GGZ NHN trots op is! Vooral in een tijd waarin de GGZ te maken heeft met bezuinigingen, is het goed om te zien dat de tevredenheid onder medewerkers hoog blijft.' Uit het medewerkertevredenheidsonderzoek, dat het onafhankelijke onderzoeksbureau […]

GGZ Noord-Holland-Noord is, in de categorie meer dan 1000 medewerkers, genomineerd voor Beste Werkgever 2012. 'Een prestatie waar GGZ NHN trots op is! Vooral in een tijd waarin de GGZ te maken heeft met bezuinigingen, is het goed om te zien dat de tevredenheid onder medewerkers hoog blijft.' Uit het medewerkertevredenheidsonderzoek, dat het onafhankelijke onderzoeksbureau Effectory in november 2011 uitvoerde, blijkt dat medewerkers de organisatie gemiddeld met een 7,4 waarderen.

Betrokkenheid
Maar liefst 79,3% van alle medewerkers deden mee aan het medewerkertevredenheidsonderzoek, wat duidt op een grote betrokkenheid. Medewerkers konden in het onderzoek hun mening geven over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevende, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden. Vooruitstrevendheid, innovatie en transparantie zijn ingrediënten waarom medewerkers graag bij GGZ NHN werken, evenals veel ruimte voor eigen initiatief. Werknemers zijn zeer betrokken bij hun werk en waarderen het contact met cliënten. Verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen. GGZ NHN is blij met het gemiddelde tevredenheidscijfer en het hoge deelnemerspercentage.

Reageer op dit artikel