nieuws

Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs op 15 en 16 mei

Geen categorie

Er is weer een punt voor op de agenda. Op 15 en 16 mei 2013 vindt in Nieuwegein de vakbeurs voor glazenwassers en gevelbehandelaars plaats. Op de beurs zijn allerlei (technische) ontwikkelingen te zien binnen de branche. Denk aan ontwikkelingen in glazenwassen, hoogwerkers, steiger- en klimmaterialen, hangsteigers en – bruggen, werkkleding en schoeisel, beschermmiddelen, opleidingen […]

Er is weer een punt voor op de agenda. Op 15 en 16 mei 2013 vindt in Nieuwegein de vakbeurs voor glazenwassers en gevelbehandelaars plaats.

Op de beurs zijn allerlei (technische) ontwikkelingen te zien binnen de branche. Denk aan ontwikkelingen in glazenwassen, hoogwerkers, steiger- en klimmaterialen, hangsteigers en – bruggen, werkkleding en schoeisel, beschermmiddelen, opleidingen en cursussen, automatisering, gritstralen, hogedrukreinigers en telescoopsystemen.

Buitenterrein
Dit jaar stonden op het buitenterrein diverse machine- en hoogwerkerleveranciers. Volgens de organisatie hadden de exposanten voldoende ruimte om al hun materiaal optimaal te presenteren en demonstreren.

Reageer op dit artikel